Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SmartMax My First Tractor - magnetiskt lekset med traktor - 22 delar

SmartMax är de färgstarka och säkra, magnetiska byggsatserna som är speciellt anpassade för små barn.

Byggsatserna från SmartMax hjälper till att utveckla barnens hand- och ögonkoordination, logiskt tänkande, igenkänning av form och färg, lek- och spelfärdigheter, räkningsförmåga, fantasi och kreativitet. Byggsatserna från SmartMax utmanar logiken och färdigheterna på flera nivåer, från mycket enkla till mer avancerade och utmanande konstruktioner.

Vårt lågpris: 325:-
I lager
SKU
02217-64
   

SmartMaxs magnetiska lekset med traktor bjuder på massor av skoj för de yngsta barnen. Denna uppsättning har 22 magnetiska delar som gör att ditt barn kan vara kreativt och sätta ihop sina egna skapelser och lantbruksredskap. Delarna är extra stora, mjuka, robusta och användarvänliga för små händer och lätta att montera ihop. Bygg en traktor, staket, hästar och annat.

Detta lekset är inte bara roligt att leka med, utan uppmuntrar även till kreativ lek och främjar det logiska tänkandet och öga-hand-koordinationen. Delarna är kompatibla med andra lekset från SmartMax.

Innehåll:

  • SmartMax My First Tractor magnetiskt lekset

Detaljer:

  • 22 delar
  • Kompatibelt med andra lekset från SmartMax
  • Rek.ålder: från 18 månader
  • Innehåller magneter
Mer information
Modell250227
EAN5414301250227
VarumärkeSmartMax
Ålder1-5

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.