Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SmartGames Walk the Dog - logikspel med 80 utmaningar i hundparken - från 7 år

Spelen från SmartGames utmanar din logiska känsla, kreativitet och förståelse för form och funktioner.

Från SmartGames kommer strategispel som utmanar logiken på flera nivåer, och där spelen erbjuder olika svårighetsgrader från det mycket enkla till det mer avancerade med nästan omöjliga uppgifter och konstruktioner. Bli involverad i de prisbelönta spelen från SmartGames och se vilka gåtor du vill lösa och vilka kombinationer du skapar.

Vårt lågpris: 278:-
I lager
SKU
02217-61
   

Kan du hjälpa hundägare att lufta sina hundar utan att stöta på problem med de andra djuren i hundgården? I det här logikspelet har du så många som 80 olika utmaningar att ta itu med, från enkel svårighetsgrad till expert. Följ instruktionerna på varje utmaning och börja med att placera katterna och trädet där de ska stå. Därefter placeras hundar och hundägare ut på brädet. Kan du placera resten utan problem? Alla hundar och hundägare måste placeras på brädet för att lösa utmaningen, och kopplen får inte hänga slakt eller gå diagonalt över brädet. Hundkopplen kan inte heller korsa varandra eller andra föremål på brädet.

Ju högre svårighetsgraden är, desto färre tips och mindre hjälp får du. Detta spel är ett mycket roligt logikspel som du kan spela ensam.

Innehåll:

  • SmartGames Walk the Dog logikspel

Detaljer:

  • 1 spelare
  • 80 utmaningar
  • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell523239
EAN5414301523239
VarumärkeSmartGames
Ålder7+

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.