Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

SmartGames Walk the Dog - logikspel med 80 utmaningar i hundparken - från 7 år

Spelen från SmartGames utmanar din logik, kreativitet och förståelse för form och funktioner.

Från SmartGames kommer strategispel som utmanar logiken på flera nivåer, och där spelen erbjuder olika svårighetsgrader från det väldigt enkla till det mer avancerade med nästan omöjliga uppgifter och konstruktioner. Engagera dig i de prisbelönta spelen från SmartGames och se vilka pussel du vill lösa och vilka kombinationer du skapar. Varje spel har unika och innovativa utmaningar, med teman som tilltalar alla barn. Spelen kommer i olika versioner för att passa resor, de mer kompakta, större versionerna i plast och premiumvarianter i trä. Gemensamt för alla spel från SmartGames är att de drar nytta av olika kognitiva färdigheter när spelare försöker lösa de olika utmaningarna. 

Vårt lågpris: 290:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02217-61
   

Kan du lösa alla 80 utmaningarna i SmartGames logikspel Walk the Dog? Kan du hjälpa hundägare att lufta sina hundar utan att stöta på problem med de andra djuren i hundgården? I det här logiska spelet har du så många som 80 utmaningar att lösa, från lätt svårighetsgrad till expert. Följ instruktionerna för varje utmaning och börja med att placera katterna och trädet där de ska stå. Därefter placeras hundar och hundägare på spelplanen om så anges. Kan du placera resten av föremålen utan problem?

Alla hundar och hundägare måste placeras på spelplanen för att lösa utmaningen och hundkopplen ska alltid vara spända samtidigt som de aldrig kan gå diagonalt på spelplanen. Hundkoppel kan inte heller korsa varandra eller andra föremål på brädan. Ju svårare svårighetsgrad, desto färre tips och mindre hjälp får du. Detta spel är ett väldigt roligt logikspel som du kan spela på egen hand.

Innehåller:

  • SmartGames Walk the Dog logikspel

Detaljer:

  • Antal spelare: 1
  • 80 utmaningar
  • Ålder: från 7 år
Mer information
Modell523239
EAN5414301523239
VarumärkeSmartGames
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.