Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SmartGames Snow White - logikspel med 48 utmaningar med Snövit - från 4 år

Spelen från SmartGames utmanar din logiska känsla, kreativitet och förståelse för form och funktioner.

Från SmartGames kommer strategispel som utmanar logiken på flera nivåer, och där spelen erbjuder olika svårighetsgrader från det mycket enkla till det mer avancerade med nästan omöjliga uppgifter och konstruktioner. Bli involverad i de prisbelönta spelen från SmartGames och se vilka gåtor du vill lösa och vilka kombinationer du skapar.

Vårt lågpris: 304:-
I lager
SKU
02217-60
   

Det var en gång ... men vart har Snövit tagit vägen? Snow White-spelet från SmartGames är rolig hjärngympa för barn i åldern 4-7 år, där de får reda på var Snövit ska stå bland de sju dvärgarna och den onda häxan. Kan du placera alla karaktärer korrekt i huset och hjälpa dvärgarna att hitta Snövit? Den sista lediga platsen är hennes. De 48 utmaningarna i spelet använder symboler som ger information om vem som ska stå var.

Spelet kan spelas på två sätt: inifrån huset (24 utmaningar) och utifrån huset (24 utmaningar). För att kontrollera dina lösningar och se om du gjort rätt kan du öppna husets dörrar och fönster. Spelet är för en spelare, men om du vill lösa utmaningarna tillsammans med andra kan du naturligtvis det.

Innehåll:

  • SmartGames Snow White logikspel

Detaljer:

  • 1 spelare
  • 48 utmaningar
  • Rek.ålder: 4-7 år
Mer information
Modell519874
EAN5414301519874
VarumärkeSmartGames
Ålder4-7

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.