Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SmartGames Smart Farmer - logikspel med 60 utmaningar på bondgården - från 5 år

Spelen från SmartGames utmanar din logiska känsla, kreativitet och förståelse för form och funktioner.

Från SmartGames kommer strategispel som utmanar logiken på flera nivåer, och där spelen erbjuder olika svårighetsgrader från det mycket enkla till det mer avancerade med nästan omöjliga uppgifter och konstruktioner. Bli involverad i de prisbelönta spelen från SmartGames och se vilka gåtor du vill lösa och vilka kombinationer du skapar.

Vårt lågpris: 284:-
I lager
SKU
02217-59
   

Bonden har mycket att göra, så han behöver din hjälp för att hålla reda på djuren på gården. Djuren behöver ro och ordning och bör helst delas in separat, samt att alla behöver ha tillgång till vatten. Utmaningen är att bonden har ett begränsat antal staket att dela upp marken med. Kan du hjälpa honom att bygga ihop det på rätt sätt? Spelet kan vara enkelt i början, men utmaningarna blir svårare och svårare. Alla utmaningar har bara en lösning - kan du hitta den?

Med varierande svårighetsgrad och 60 olika utmaningar erbjuder SmartGames rolig hjärngympa för barn från 5 år. Detta logikspel är för en spelare, men om du vill sitta och lösa uppgifterna tillsammans med andra kan du naturligtvis också.

Innehåll:

  • SmartGames Smart Farmer logikspel

Detaljer:

  • 1 spelare
  • 60 utmaningar
  • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell522034
EAN5414301522034
VarumärkeSmartGames
Ålder5-12

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.