Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

SmartGames Shooting Stars - logikspel med 80 utmaningar - från 6 år

Spelen från SmartGames utmanar din logik, kreativitet och förståelse för form och funktioner.

Från SmartGames kommer strategispel som utmanar logiken på flera nivåer, och där spelen erbjuder olika svårighetsgrader från det väldigt enkla till det mer avancerade med nästan omöjliga uppgifter och konstruktioner. Engagera dig i de prisbelönta spelen från SmartGames och se vilka pussel du vill lösa och vilka kombinationer du skapar. Varje spel har unika och innovativa utmaningar, med teman som tilltalar alla barn. Spelen kommer i olika versioner för att passa resor, de mer kompakta, större versionerna i plast och premiumvarianter i trä. Gemensamt för alla spel från SmartGames är att de drar nytta av olika kognitiva färdigheter när spelare försöker lösa de olika utmaningarna. 

Vårt lågpris: 303:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
10206-164
   

Utmana sättet att tänka på med detta SmartGames Shooting Stars logikspel! Nu ser du mig - nu ser du mig inte... Det här stjärnspelet är magiskt! Kan du placera klossarna som utmaningen visar? Se upp för stjärnfallen. Stjärnornas färg ändras när du vänder på brickorna. Spelet innehåller 80 uppgifter från svårighetsgraden lätt till expert. Antar du utmaningen?

Innehåller:

  • 1 Smart Games logikspel

Detaljer:

  • Antal spelare: 1
  • 80 utmaningar
  • Rek.ålder: från 7 år

Mer information
Modell523178
EAN5414301523178
VarumärkeSmartGames
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.