Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SmartGames Little Red Riding Hood - logikspel med 48 utmaningar med Rödluvan - från 4 år

Spelen från SmartGames utmanar din logiska känsla, kreativitet och förståelse för form och funktioner.

Från SmartGames kommer strategispel som utmanar logiken på flera nivåer, och där spelen erbjuder olika svårighetsgrader från det mycket enkla till det mer avancerade med nästan omöjliga uppgifter och konstruktioner. Bli involverad i de prisbelönta spelen från SmartGames och se vilka gåtor du vill lösa och vilka kombinationer du skapar.

Vårt lågpris: 298:-
I lager
SKU
03193-103
   

Lilla Rödluvan är ute på vift i skogen och vill komma fram till farmors stuga! I detta kluriga spel för förskolebarn ska Rödluvan, träden och farmors stuga placeras på spelbrädet. Därefter finns det endast en kombination av alla bitar med stig på som leder Rödluvan till farmor och tryggheten. För att sedan göra det lite svårare kan även vargen placeras ut på spelbrädet och då måste både han och Rödluvan få en stig till farmors stuga! Här finns utmärkta möjligheter att öva logiskt tänkande, strategisk planering och rumslig förståelse.

Innehåll:

  • SmartGames Little Red Riding Hood - logikspel med 48 utmaningar

Detaljer:

  • 48 olika utmaningar
  • Antal spelare: 1 
  • Rek.ålder: från 4-7 år
Mer information
Modell518389
EAN5414301518389
VarumärkeSmartGames
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.