Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

SmartGames Little Red Riding Hood - logikspel med 48 utmaningar med Rödluvan - från 4 år

Spelen från SmartGames utmanar din logik, kreativitet och förståelse för form och funktioner.

Från SmartGames kommer strategispel som utmanar logiken på flera nivåer, och där spelen erbjuder olika svårighetsgrader från det väldigt enkla till det mer avancerade med nästan omöjliga uppgifter och konstruktioner. Engagera dig i de prisbelönta spelen från SmartGames och se vilka pussel du vill lösa och vilka kombinationer du skapar. Varje spel har unika och innovativa utmaningar, med teman som tilltalar alla barn. Spelen kommer i olika versioner för att passa resor, de mer kompakta, större versionerna i plast och premiumvarianter i trä. Gemensamt för alla spel från SmartGames är att de drar nytta av olika kognitiva färdigheter när spelare försöker lösa de olika utmaningarna. 

24%
Kampanjpris 225:- Vårt lågpris: 298:- Du sparar: 73,-
I lager
SKU
03193-103
   

Lilla Rödluvan är ute på vift i skogen och vill komma fram till farmors stuga! I detta kluriga spel för förskolebarn ska Rödluvan, träden och farmors stuga placeras på spelbrädet. Därefter finns det endast en kombination av alla bitar med stig på som leder Rödluvan till farmor och tryggheten. För att sedan göra det lite svårare kan även vargen placeras ut på spelbrädet och då måste både han och Rödluvan få en stig till farmors stuga! Här finns utmärkta möjligheter att öva logiskt tänkande, strategisk planering och rumslig förståelse.

Innehåll:

  • SmartGames Little Red Riding Hood - logikspel med 48 utmaningar

Detaljer:

  • 48 olika utmaningar
  • Antal spelare: 1 
  • Rek.ålder: från 4-7 år
Mer information
Modell518389
EAN5414301518389
VarumärkeSmartGames
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.