Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

SmartGames IQ XOXO - strategispel med 120 utmaningar - från 6 år

Spelen från SmartGames utmanar din logik, kreativitet och förståelse för form och funktioner.

Från SmartGames kommer strategispel som utmanar logiken på flera nivåer, och där spelen erbjuder olika svårighetsgrader från det väldigt enkla till det mer avancerade med nästan omöjliga uppgifter och konstruktioner. Engagera dig i de prisbelönta spelen från SmartGames och se vilka pussel du vill lösa och vilka kombinationer du skapar. Varje spel har unika och innovativa utmaningar, med teman som tilltalar alla barn. Spelen kommer i olika versioner för att passa resor, de mer kompakta, större versionerna i plast och premiumvarianter i trä. Gemensamt för alla spel från SmartGames är att de drar nytta av olika kognitiva färdigheter när spelare försöker lösa de olika utmaningarna. 

Vårt lågpris: 151:-
Tillfälligt slut
SKU
03182-177

SmartGames IQ XOXO är ett roligt pusselspel för unga och gamla från 6 års ålder och uppåt. I det här logiska spelet från SmartGames måste spelaren fylla spelplanen med de 10 färgade, tvåsidiga bitarna, så att X och O placeras varannan gång. Det här är ett roligt och utmanande spel med så många som 120 utmaningar, där varje utmaning bara har en lösning. Antar du utmaningen och lyckas hitta lösningen?

Innehåller:

  • SmartGames IQ XOXO logikspel

Detaljer:

  • Antal spelare: 1
  • 120 utmaningar
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
ModellSG444
EAN5414301518594
VarumärkeSmartGames
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.