Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

SmartGames IQ Arrows - logikspel med 120 utmaningar - från 7 år

Spelen från SmartGames utmanar din logik, kreativitet och förståelse för form och funktioner.

Från SmartGames kommer strategispel som utmanar logiken på flera nivåer, och där spelen erbjuder olika svårighetsgrader från det väldigt enkla till det mer avancerade med nästan omöjliga uppgifter och konstruktioner. Engagera dig i de prisbelönta spelen från SmartGames och se vilka pussel du vill lösa och vilka kombinationer du skapar. Varje spel har unika och innovativa utmaningar, med teman som tilltalar alla barn. Spelen kommer i olika versioner för att passa resor, de mer kompakta, större versionerna i plast och premiumvarianter i trä. Gemensamt för alla spel från SmartGames är att de drar nytta av olika kognitiva färdigheter när spelare försöker lösa de olika utmaningarna. 

Vårt lågpris: 138:-
Tillfälligt slut
SKU
10206-166

Kan du lösa alla 120 utmaningarna i logikspelet IQ Arrows från SmartGames? Unga och gamla från 7 års ålder kan uppleva spännande hjärngympa i detta pusselspel från SmartGames. Spelet har 120 utmaningar från lätt till expert, där det gäller att följa pilarna för att hitta rätt lösning. Välj en utmaning i häftet och placera bitarna med pilar på spelbrädet för att klara utmaningen. Ju svårare utmaningen är, desto mindre detaljer om färgerna på pilarna får du i förväg.

Det finns bara en lösning, antar du utmaningen? Här får du testa dina logiska färdigheter förutom koncentrationsförmåga. Spelet är litet och enkelt och kan spelas var som helst.

Innehåller:

  • 1 Smart Games logikspel

Detaljer:

  • Antal spelare: 1
  • 120 utmaningar
  • Rek.ålder: från 7 år

Mer information
Modell523215
EAN5414301523215
VarumärkeSmartGames
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.