Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

SmartGames Dinosaurs Mystic Islands logikspel - från 6 år

Spelen från SmartGames utmanar din logiska känsla, kreativitet och förståelse för form och funktioner.

Från SmartGames kommer strategispel som utmanar logiken på flera nivåer, och där spelen erbjuder olika svårighetsgrader från det mycket enkla till det mer avancerade med nästan omöjliga uppgifter och konstruktioner. Bli involverad i de prisbelönta spelen från SmartGames och se vilka gåtor du vill lösa och vilka kombinationer du skapar.

Vårt lågpris: 299,90
I lager
SKU
03193-101
   

SmartGames Dinosaurs är Mystic Islands ett roligt och utmanande tredimensionellt logikspel för en person. Syftet med spelet är att få växtätare och köttätare till sina egna öar i enlighet med den utvalda utmaningen. 

Spelet innehåller 80 utmanande spel med ökande svårighetsgrader. Kan spelas från 6 år och upp till vuxen ålder. Ett enmansspel som är litet nog att ha som ett resespel eller i väskan. Utmana din familj i ett klurigt logikspel.

Innehåll:

  • 1x Dinosaurs Mystic Islands

Detaljer:

  • 80 olika utmaningar
  • Mått på brädet: 18 x 22 x 2 cm
  • Spelregler på svenska
  • Antal spelare: 1 
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell518426
EAN5414301518426
VarumärkeSmartGames
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.