Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

SmartGames Brain Train - logikspel med 48 utmaningar på tåget - från 3 år

Spelen från SmartGames utmanar din logik, kreativitet och förståelse för form och funktioner.

Från SmartGames kommer strategispel som utmanar logiken på flera nivåer, och där spelen erbjuder olika svårighetsgrader från det väldigt enkla till det mer avancerade med nästan omöjliga uppgifter och konstruktioner. Engagera dig i de prisbelönta spelen från SmartGames och se vilka pussel du vill lösa och vilka kombinationer du skapar. Varje spel har unika och innovativa utmaningar, med teman som tilltalar alla barn. Spelen kommer i olika versioner för att passa resor, de mer kompakta, större versionerna i plast och premiumvarianter i trä. Gemensamt för alla spel från SmartGames är att de drar nytta av olika kognitiva färdigheter när spelare försöker lösa de olika utmaningarna. 

Vårt lågpris: 298:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02217-62
   

SmartGames Brain Train är ett logikspel och leksak i ett! Ta dig an en av de 48 tågutmaningarna i det här spelet och bli en mästare i sortering. Kan du para ihop formerna efter hur de visas på den valda utmaningen och placera dem i rätt ordning? I det här logikspelet hittar du 48 utmaningar i varierande svårighetsgrad, och det finns bara en lösning per utmaning. Kan du hitta den?

Innehåll:

  • SmartGames Brain Train logikspel och leksak i ett

Detaljer:

  • 1 spelare
  • 48 utmaningar
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell522027
EAN5414301522027
VarumärkeSmartGames
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.