Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Smart Trike Lollipop 3-i-1 trehjuling - Touch Steering

Smart Trike - den ultimata cykelupplevelsen för barn

Smart Trike är den geniala trehjulingen som passar barn från cirka 12 månader, där föräldrar kan hjälpa till med cyklingen genom att knuffa på med den avtagbara stången. Smart Trike har vunnit ett antal priser för sina innovativa trehjulingar, sparkcyklar och balanscyklar, och är ett tydligt första val för många föräldrar runt om i världen. Målet är att se till att små äventyrare får en bra start på sin cykelupplevelse och lär sig att cykla på ett roligt sätt.

Vårt lågpris: 695:-
Tillfälligt slut
SKU
24776

En smart trehjuling som passar för barn från 15 månader och uppåt. Här får du som förälder möjlighet till att skjuta på lite extra med hjälp av den fastmonterade skjutstången. När det sedan är dags att släppa taget så kan stången och sidoskydden demonteras och barnet kan cykla på sina egna stigar. Den kan byggas om i takt med att barnet växer.

En fantastisk trehjulscykel från Smart Trike.

Innehåll:

  • 1 Smart Trike 3-i-1 trehjuling med skjutstång

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 15 mnd
  • Max vikt barn: 17 kg
  • Metallram
  • EVA-hjul
Mer information
Modell6071200
EAN4897025797710
VarumärkeSmart Trike
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.