Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

SmarTrike Breeze 3 trikes in 1 - trehjuling

Smart Trike - den ultimata cykelupplevelsen för barn

Smart Trike är den geniala trehjulingen som passar barn från cirka 12 månader, där föräldrar kan hjälpa till med cyklingen genom att knuffa på med den avtagbara stången. Smart Trike har vunnit ett antal priser för sina innovativa trehjulingar, sparkcyklar och balanscyklar, och är ett tydligt första val för många föräldrar runt om i världen. Målet är att se till att små äventyrare får en bra start på sin cykelupplevelse och lär sig att cykla på ett roligt sätt.

Vårt lågpris: 695:-
I lager
SKU
23060
   

Detta är en trehjuling som ditt barn kan växa med, den kan byggas om i takt med att barnet växer. Här får du som förälder möjlighet till att skjuta på lite extra med hjälp av den fastmonterade skjutstången. När det sedan är dags att släppa taget så kan stången och sidoskydden demonteras och barnet kan cykla på sina egna stigar. 

Trehjulingen har en solid konstruktion med en stabil metallram, och kan enkelt omvandlas till 3 olika varianter (se bilder). För en ännu säkrare åktur är den utrustad med ett säkerhetsbälte. Trehjulingen har också en liten kista där bak och där kan barnet förvara sina gosedjur, nappar eller annat viktigt.

  • Utrustad med ett säkerhetsbälte, gummihjul och halkfria pedaler
  • Levereras med en avtagbar skjutstång och en förvaringskorg

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 15 månader
Mer information
Modell6070300
EAN4897025798335
VarumärkeSmart Trike
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.