Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Slime Baff 150 g - grönt badslajm

Förvandla badkaret till din egen slime-pool med Slime Baff badslime och badslush. Slajmet lämnar inga fläckar och sköljs lätt ner i avloppet när du är klar. Alla barn älskar slime, och hur kul är det inte då att simma i det? Produkterna är snälla mot huden och är 100% biologiskt nedbrytbara. Fyll badet med vatten, strö i pulvret och rör om, och du har slemmigt badvatten på bara några minuter.

Vårt lågpris: 93:-
I lager
SKU
18392
   

Slime Baff förvandlar badvattnet till underbart slime. Efter användning löses slajmet lätt genom att lösa det med mer vatten. Slime Baff fläckar inte, innehåller inga farliga ämnen och är lätt att rengöra efter användning. Fyll badet med cirka 3 cm vatten innan Slime Baff-pulvret strös jämnt, samtidigt som det rörs om i vattnet. Justera med mer vatten.

Efter några minuter har vattnet förvandlats till en superläcker slime-oas som kan dras, sträckas, pressas och stänkas med! Efter användning tappas det i mer vatten under omrörning tills slem har löst sig.

Innehåller:

  • 1 förpackning om 150 g, motsvarande 1 bad om 40 liter

Detaljer:

  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell5262
EAN813974020147
VarumärkeSlime Baff
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.