Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Skrållan Stövlar med nyckelpigor

Den pratande dockan Skrållan har tagit barn med storm sedan 1966, och barnen kommer att ha lika roligt med henne under många år framöver. Häng med i Skrållans magiska värld, en plats där allt kan hända så länge du har henne vid din sida. Tillsammans kan du bjuda in på roliga fester, bli hjältar i spännande äventyr, åka på en skattjakt i trädgården och mycket, mycket mer!

Vårt lågpris: 112:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
08172-131
   

Det är härligt att leka ute, även om det regnar, tycker Skrållan! Med dessa tuffa nyckelpigestövlar är Skrållandockan rustad för regnpromenad. Stövlarna är gjorda av vattenavvisande material och är lätta att ta av och på dockans fot. De passar perfekt ihop med Skrållans regnjacka och regnhatt i samma färg. Passar dockor på 45 cm.

Innehåll:

  • 1 x par stövlar med nyckelpigor på

Detaljer:

  • Passar till Skrållan på 45 cm.

Det finns många fler dockkläder av hög kvalitet som passar den pratande dockan Skrållan, så hon kan vara ordentligt klädd för lek både inom- och utomhus.

Mer information
Modell132317
EAN7315621323173
VarumärkeSkrållan
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.