Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Silverlit Robo Heads Up rosa enhörningsrobot - med rörelser och ljud - 12 cm

Silverlit robotar

De flesta barn älskar robotar och olika robottdjur. Silvertlit tillverkar interaktiva robotar i olika fasonger som kommer med spännande funktioner. Robotleksaker introducerar barnen för en spännande värld där teknologin står i centrum. Här hittar ni bland annat robotleksaker som föreställer olika djur och robotar som kan programmeras till att utföra olika handlingar. Detta är leksaker som bjuder på många timmar med underhållande lek.

Vårt lågpris: 94:-
I lager
SKU
03217-106
   

Silverlit Robo Heads Up Enhörning Robo Heads är en interaktiv robot som kan gå både framåt och bakåt, och göra roliga ljudeffekter. Om enhörningar är poppis där hemma så kommer den här söta enhörningen att passa perfekt. Den är enkel och rolig att styra. Om du trycker ner enhörningens huvud så kommer den att gå framåt, men om du lyfter upp huvudet så backar enhörningen. Den söta vita och rosa enhörningsroboten har söta ögon som lyser, och så gör den gulliga ljud när den rör på sig. Manen består av mjukt och rosa hår som kan kammas. Den passar utmärkt för små barn händer och är rekommenderad för barn från 3 år.

Innehåller: 

  • Silverlit Robo Heads Up enhörningsrobot

Detaljer:

  • Mått: 6 x 12 x 13 cm
  • Färg: rosa och vit
  • Med ljus, ljud och rörelser
  • Rek. ålder: från 3 år
  • Batteribehov: 2 x AAA (ingår ej)
Mer information
Modell88525
EAN4891813885252
VarumärkeSilverlit
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.