Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Silverlit Robo Chameleon

Silverlit robotar

De flesta barn älskar robotar och olika robottdjur. Silvertlit tillverkar interaktiva robotar i olika fasonger som kommer med spännande funktioner. Robotleksaker introducerar barnen för en spännande värld där teknologin står i centrum. Här hittar ni bland annat robotleksaker som föreställer olika djur och robotar som kan programmeras till att utföra olika handlingar. Detta är leksaker som bjuder på många timmar med underhållande lek.

Vårt lågpris: 394:-
I lager
SKU
09182-112
   

Silverlit Robo Chameleon är en radiostyrd kameleont som viftar på svansen, byter färg på ryggen och samlar upp de goda matbitarna du har lagt ut. Med hjälp av en enkel fjärrkontroll kan du styra din kameleont framåt och bakåt, till höger och vänster. Med ett enkelt knapptryck sticker den ut tungan och plockar upp de magnetiska matbitarna.

Med hjälp av fjärrkontrollen kan du byta färg på kameleontens rygg.

  • Batteribehov robot 4 x AA/LR6-batterier (ingår ej).
  • Batteribehov fjärrkontroll 2 x AAA/LR03-batterier (ingår ej).
  • Mått: 26 x 10 x 14,5 cm.
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell88538
EAN4891813885382
VarumärkeSilverlit
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.