Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Silverlit Exost Hyper Drift - radiostyrd bil - hastighet upp till 12 km/t - spinner 360 grader

Silverlit robotar

De flesta barn älskar robotar och olika robottdjur. Silvertlit tillverkar interaktiva robotar i olika fasonger som kommer med spännande funktioner. Robotleksaker introducerar barnen för en spännande värld där teknologin står i centrum. Här hittar ni bland annat robotleksaker som föreställer olika djur och robotar som kan programmeras till att utföra olika handlingar. Detta är leksaker som bjuder på många timmar med underhållande lek.

Vårt lågpris: 437:-
I lager
SKU
09217-14
   

Med denna radiostyrda Exost Hyper Drift-bil från Silverlit kan du drifta runt och göra många häftiga tricks. Bilen är supersnabb och kan köra upp till 12 km / h, och med den medföljande fjärrkontrollen kan du styra bilen från upp till 25 meters avstånd. Specialdäcken låter dig göra galna tricks som till exempel en 360-snurr, och den smidiga storleken gör bilen snabb och rolig att köra. Det här är en stuntbil med stil och finess!

Innehåller:

  • Silverbelyst Exost Hyper Operation radiostyrd bil
  • Fjärrkontroll

Detaljer:

  • Mått: 20 cm (L)
  • Frekvens: 2,4 GHz
  • Rek ålder: från 5 år
  • Batterikrav: 6 x AA + 4 x AA (ingår ej)
Mer information
Modell20265
EAN4891813202653
VarumärkeSilverlit
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.