Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Shimmer 'n Sparkle - Gör dina egna armband - Twist and Wear

Smink, fotspa, nagelsalong med manikyr eller spa-produkter - nu kan du göra allt detta hemma i badrummet, på egen hand eller tillsammans med andra.

Med sina smink- och skönhetsprodukter har Shimmer 'n Sparkle gjort det enkelt och tillgängligt även för barn som gillar att pynta sig. Det är helt säkert, instruktionerna är enkla att följa, men kom ihåg att fråga om lov, och ibland kan det vara bra att få hjälp av en vuxen. Häng med Shimmer 'n Sparkle in i ett färgstarkt, glittrande och roligt universum!

Vårt lågpris: 390:-
I lager
SKU
08202-63
   

Trä på pärlorna på tråden och se hur den batteridrivna armbandstillverkaren på ett fantastiskt sätt flätar ihop ett vackert armband som du kan bära eller ge bort i present - så enkelt! Shimmer 'N Sparkle Twist' N Wear Bracelet Maker hjälper dig snabbt och enkelt att tillverka armband som passar alla smaker.

Innehåll:

  • Färgglada pärlor och berlocker
  • Olika garn och trådar av olika material och färger

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell20-00219
EAN884920170391
VarumärkeShimmer 'n Sparkle
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.