Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Tyrannosaurus Rex - 14 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 211:-
I lager
SKU
17810
   

Den 13 meter långa Tyrannosaurus rex var en tvåbent rovdinosaurie. Denna dinosaurie hade ett kraftigt huvud och nästan 20 cm långa tänder så den var en extremt imponerande syn.

Tyrannosaurus rex såg visserligen mycket skräckinjagande ut men hade inte särskilt stor nytta av sina två korta framben, som endast var försedda med ett par klor och inte ens nådde till munnen. Tyrannosaurus rex var nästan sju meter hög och 13 meter lång, och den var inte en skicklig jägare utan livnärde sig främst som asätare genom att förse sig av andras rester. Tyrannosaurus rex hade mer än 50 tänder som var mer än 15 cm långa, med dessa användes inte för tugga utan snarare för att slita sönder köttet som slukades i stora bitar. Ögonen på Tyrannosaurus rex var riktade framåt så att synfälten överlappade varandra. Detta för att den skulle ha bättre djupseende i jakten på föda.

Roliga fakta

  • Om denna vildsinta rovdinosaurie tappade en av sina dolkliknande tänder ersattes den av en ny på bara några veckor.

Funktioner:

  • Med rörlig underkäke!

Vetenskapliga fakta

  • Vetenskapligt namn: Tyrannosaurus Rex
  • Statusför bevarande: Utdöd
  • Primär livsmiljö: Skog

Detaljer:

  • Mått: 28 x 9,5 x 14 cm (B x D x H)
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell14525
EAN4005086145252
VarumärkeSchleich
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.