Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich havsenhörning, Sto - 18 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 178:-
I lager
SKU
03182-157
   

I den fantastiska undervattensvärlden Meamare bor en familj med enhörningar. De båda föräldrarna sköter kärleksfullt om sin lilla enhörning. Titta vilket underbart snäckmönster som pryder pälsen och hur hennes svans och man glittrar i solen.

I den vida undervattensvärlden Meamare lever en enhörningsfamilj i en liten snäckglänta. Endast den som har tur och massor av tålamod kan få syn på enhörningsföräldrarna och deras barn. Och den som en gång har sett dem kommer aldrig att glömma hur vackra och mystiska de tre magiska varelserna är. En sjöjungfru har till och med lyckats bli nära vän med dem. Hon kommer regelbundet på besök för att klappa och prata med dem. Titta, vilka fantastiska mönster de har på sin päls och hur svansen och manen glittrar. Vilken av havsenhörningarna är din favorit?

Roliga fakta:

  • Bland sjöjungfrurna talas det om att havsenhörningar kan gå upp på land vid sommar- och vintersolståndet.

Funktioner

  • Med strass
  • Med glitter

Detaljer:

  • Mått: 15,1 x 8 x 18 cm (B x D x H)
  • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell70570
EAN4055744020391
VarumärkeSchleich
Ålder5-11
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.