Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Regnbågsenhörning föl - 16 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 86:-
I lager
SKU
04206-20
   

Denna familj av regnbågsenhörningar bor på en grässlätt vid regnbågsfloden. I morgonsolens sken glittrar manarna på de tre magiska varelserna i alla regnbågens färger. Som de flesta enhörningar, är de mycket skygga. De lyckliga få som har sett dem säger att de är otroligt färgstarka och graciösa. De berättar också historier om ädelstenar i alla regnbågens färger som pryder sidorna på de magiska enhörningarna. Många mystiska historier berättas om dessa varelser och ingen vet om de är sanna. Men alla är överens om att regnbågsenhörningarna är otroligt vackra och magiska varelser.

Roliga fakta

  • Det sägs att regnbågsenhörningar kan utföra trollkonster och läka människor.

Funktioner:

  • Med strass-sten

Innehåll:

  • 1x Schleich Regnbågsenhörning föl - 16 cm1x 

Detaljer:

  • Mått: 9 x 6 x 16 cm (BxDxH)
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell70525
EAN4005086705258
VarumärkeSchleich
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.