Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich räv

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 62:-
I lager
SKU
09182-158
   

Rävar är allätande däggdjur som finns i många olika storlekar. Den vanligaste varianten är rödräven, sombor på hela det norra halvklotet. Rävar är lever oftast ensamma, förutom när de tar hand om sina barn och bildar små familjegrupper. De föder en gång om året, och varje kull kan bestå av 1 till 11 valpar, som de tar hand om tills de är ungefär 7 månader gamla. Dehar även mycket gemensamt med katter då de föredrar att vara aktiva under natten tack vare de vertikalt riktade ögonen som hjälperdem att se när det är mörkt ute.

Detaljer:

  • Mått: 5,5 x 2,7 x 5,7 cm (B x D x H)
Mer information
Modell14782
EAN4059433011516
VarumärkeSchleich
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.