Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Griskulting - 6 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 60:-
Tillfälligt slut
SKU
17823

Griskultingar födds i kullar som vanligtvis består av 10 till 14 ungar.Grisar är väldigt sociala djur och tar kärleksfullt hand om sina ungar. Om de har möjlighet att föda sina ungar utomhus gräver suggan en grop och fyller den med mjuka grenar, gräs och löv innan det är dags att föda. Griskultingarna föds i gropen och efter bara några minuter börjar de leta efter en spene att dricka mjölk från. Deras mamma sjunger till och med för dem medan de äter, i alla fall låter det som sång i griskultingarnas öron. ”Sången” består av grymtningar i olika tonlägen och intervaller.

Roliga fakta

 • Suggan sjunger för sina griskultingar när hon ammar dem.

  Vetenskapliga fakta

  • Vetenskapligt namn: Sus scrofa domestica
  • Global utbredning: Världen över

   Detaljer:

   • Mått:. 3 x 5.7 x 1.8 cm.
   • Rek.ålder: från 4 år.
   Mer information
   Modell13783
   EAN4059433025605
   VarumärkeSchleich
   Ålder3-8
   Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.