Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Gris - 5,5 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 67:-
I lager
SKU
17796
   

Tamsvinet, eller grisen, härstammar från vildsvinet. Genom avel har man skapat cirka 70 raser i olika färger världen över. Grisar har borstliknande behåring och är främst rosa, men beroende på ras kan de också vara bruna, svarta eller fläckiga. Det sägs att grisar är smutsiga djur på grund av att de tycker om att svalka sig i lera, men faktum är att de bara tar ett lerbad när det är varm, precis som elefanter gör. Dessutom skyddar leran mot insektsbett. En del människor har grisar som husdjur eftersom de är mycket fredliga, ödmjuka, sociala, nyfikna och intelligenta varelser.

Roliga fakta

  • Grisar är mycket intelligentare än hundar.

Vetenskapliga fakta

  • Vetenskapligt namn: Sus scrofa domestica
  • Global utbredning: Världen över

Innhåll:

  • 1 Schleich Gris

Detaljer:

  • Mått: 10 x 2,9 x 5,5 cm (BxDxH)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell13782
EAN4059433322612
VarumärkeSchleich
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.