Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Mustangföl

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 72:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
17805
   

Mustanger är små, tuffa hästar. De håller sina huvuden högt och stolt. Detta kan bero på att de strövar runt i naturen utan människor som matar och klappar dem.

Efter mustangerna kom de graciösa arab- och berberhästarna till Amerika. De förökade sig med mustanger, och idag kan man fortfarande hitta den eleganta kroppsformen bland många vildhästar. Det sägs ofta att mustanger är ganska envisa. Detta beror på att de lever i frihet och är helt oberoende av människor. De föder också sina föl utan någon hjälp. Fölen föds normalt på natten. Detta är mindre farligt eftersom rovdjuren – särskilt pumor – brukar jaga i skymningen, när det är ljusare.

Roliga fakta

  • Mustanger kan ha alla färger i pälsen, men de vanligaste är skimlar och gulbruna.

Vetenskapliga fakta

  • Vetenskapligt namn: Equus ferus caballus
  • Global utbredning: Världen över
  • Status för bevarande: Tam

Detaljer:

  • Mått: 7.7 x 9.5 x 3 cm 
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell13807
EAN4005086138070
VarumärkeSchleich
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.