Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Monstergorilla

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 107:-
I lager
SKU
04206-31
   

Monstergorilla från Schleich® Eldrador® Creatures lever i buskagen i den tätt bevuxna djungelvärlden och här känner han sig verkligen hemma. Och Monstergorilla är perfekt utrustad för den avgörande kampen om supervapnet: Hans huvud och starka armar är försedda med gifttaggar som håller fienden på avstånd. Detta taggiga vapen har gorillan fått av den hemlighetsfulla giftlianen som med sina taggiga rankor som slingrar sig genom djungelvärlden. Monstergorilla är inte bara en superskicklig försvarare utan kan också gå till angrepp: Om en inkräktare tar sig in i djungelvärlden klättrar han med sina starka armar och långa klor högt upp i trädkronorna. Där väntar han tills motståndaren befinner sig under honom och anfaller sedan blixtsnabbt ovanifrån. Samtidigt utstöter han ett öronbedövande vrål som paralyserar fienden.

Roliga fakta

  • För att hålla sig vältränad lyfter Monstergorilla varje morgon tio tunga trädstammar.

Detaljer:

  • Mått förpackning: 15,5 x 8,2 x 18 cm (BxDxH)
  • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell42512
EAN4059433012452
VarumärkeSchleich
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.