Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Leopard - 12 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 90:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
18103
   

Leoparden har blomformade, svarta fläckar på pälsen och är förvillande lik jaguaren. Men jaguarens fläckar har en liten vit prick i mitten.

En leopard är mycket snabb och kan hoppa sex meter långt och tre meter högt. Det är inte ofta som ett byte lyckas fly från denna skickliga jägare. Leoparden kan även följa dem ned i vattnet eller upp i ett träd, eftersom den är bra både på att simma och klättra. Den kan enkelt klättra upp i träd upp till 15 meter höga även om den har ett byte i munnen som ibland är både vara större och tyngre än leoparden själv. Inga andra stora kattdjur kan klättra lika högt, vilket gör att leoparden inte hotas av andra rovdjur uppe i träden. Leoparden tillbringar mycket tid uppe i träden, där den sover och håller utkik.

Roliga fakta

  • Leoparden är, liksom tigrar och jaguarer, ett av de få stora kattdjuren som gillar att simma.

Detaljer:

  • Mått:. 5 x 12 x 2,5 cm.
  • Rek.ålder: från 4 år.
Mer information
Modell14748
EAN4055744007200
VarumärkeSchleich
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.