Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Isdrake med rörliga vingar

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 205:-
Tillfälligt slut
SKU
01192-64

De som möter isdraken måste klä sig varmt – för han kan frysa sina motståndare till is på nolltid! Det är nästan omöjligt att komma undan honom: han är en kraftig, snabb och smidig flygare och kommer ikapp sina fiender innan de hinner blinka. Vingarna är utrustade med farliga istaggar som kan tränga igenom även den tjockaste rustningen! I strid använder han dessutom sin svans som en massiv klubba – om hans motståndare blir träffade ser de bara isstjärnor! Till och med de bästa krigarna i Eldrador är maktlösa mot hans starkaste vapen: med den iskalla andedräkten kan han frysa en angripare till is på nolltid!

Roliga fakta:

  • Livnär sig (självfallet) bara på djupfryst mat!

Funktioner:

  • Med rörliga vingar

Detaljer:

  • Mått: 22,9 x 16,5 x 17,5 cm (B x D x H)
Mer information
Modell70139
EAN4055744021039
VarumärkeSchleich
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.