Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Islandshästssto - 9 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 65:-
I lager
SKU
17834
   

Islandshästen är särskilt populär bland barn eftersom den har samma storlek som en ponny. Men den är så pass stark att den enkelt också kan bära vuxna.

De kraftfulla islandshästarna lever utomhus året runt på Island, som också är deras hemland. De har inget emot de kyliga vindarna och det karga landskapet eftersom de har en tjock päls, speciellt på vintern. Utöver skritt, trav och galopp har dessa hästar två andra gångarter, nämligen tölt och flygande pass. I de sista två gångarterna ser det ut som att hästen och dess ryttare svävar ovanför marken, men det ser inte bara majestätiskt ut, det går också extremt snabbt. När en islandshäst springer i passgång kan den springa i 40–50 km/h.

Roliga fakta

  • Islandshästen har två extra gångarter: tölt och flygande pass.

Vetenskapliga fakta

  • Vetenskapligt namn: Equus ferus caballus
  • Global utbredning: Världen över

Detaljer:

  • Mått: 8 x 4 x 9,1 cm (B x D x H)
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell13790
EAN4005086137905
VarumärkeSchleich
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.