Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Schleich Horse Club Vänskapstävling 42440 - leksats med hästar, figurer, hinder och podium

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life och Bayala

Det tyska märket Schleich har producerat figurer och figuruppsättningar av hög kvalitet i över 80 år. Schleich-häst, Schleich-gårdsdjur, Schleich-dinosaurie och Schleich Bayala är figurer i realistisk design av bästa kvalitet. Från Schleich hittar du bondgårdsdjur, hästar, dinosaurier, sagofigurer – figurer som passar lika bra som dekorationer på hyllan som till lek i barnrummet. De handmålade figurerna från Schleich hjälper till att främja kreativ lek och låter barn använda sin fantasi genom rollspel. Barnets utveckling stimuleras genom upplevelser under lek, och dessa detaljerade figurer, figuruppsättningar och tillbehör skapar ett stort antal plattformar för lek.

Schleich Horse Club presenterar barnen för livet på hästgården. Här träffar de många olika hästraser, tjejer och killar som älskar hästar, och som rider, sköter och matar hästarna. Utöka det roliga rollspelet med olika hästar, stall, hus, tävlingar och tillbehör.

Schleich Farm World tar med barnen till gården och låter dem ta del av bondens liv tillsammans med alla djur som finns på en gård, de olika byggnaderna som djuren bor i, tillbehör och fordon som bonden behöver för att ta hand om sina djur.

Schleich Wild Life låter barn lära känna vilda djur som finns på savannen, i regnskogen, i Arktis, i skogen eller i öknen. Wild life från Schleich har ett stort utbud av farliga djur, utrotningshotade djur, försiktiga djur, små och stora djur, och ger barn en förståelse för mångfalden i djurvärlden och hur de lever tillsammans.

Schleich Bayala är en magisk värld bland tomtar, enhörningar, sjöjungfrur, sjöhästar och drakar. Här introduceras barnen till en värld av vänskap, magi och äventyr, där de kan skapa sina egna berättelser i ljusa, vackra Bayala.

Schleich Dinosaurs tar dig tillbaka till en förhistorisk värld där stora, små, kvicka, starka och flygande dinosaurier härskar. Här träffar barnen bland annat Tyrannosaurus Rex, rovfåglar, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, där de lever sida vid sida med aktiva vulkaner och forskare som försöker hitta svar.

Vårt lågpris: 747:-
I lager
SKU
03216-42
   

På vänskapstävlingen från Schleich® Horse Club rider Sofia ett arabsto och Lisa ett trakehnersto. Leksetet ger många timmars rolig lek tack vare de spännande lekfunktionerna och de många tillbehören. De fullt rörliga flickfigurerna ryktar hästarna i boxen med ryktborste och hovkrats och sätter sedan på sadel och träns. Innan de rider i väg sätter de på sig sina ridhjälmar. Ridbanan omges av staket och har två bomhinder. Ett av dem pryds av hjärtan och det andra är målat med guldfärg. Vid den fruktade vattengraven krävs hög koncentration. Två flaggor vajar i vinden och plötsligt ilar en mus in bakom halmbalarna! Åskådarna på läktaren är uppspelta av förväntan. Kommer det göra att hästarna blir nervösa? Efter tävlingen får flickorna en blombukett och en prisrosett när de står på prispallen. Någon passar på att fota ögonblicket med kamera på stativ.

Under vänskapsturneringen från Schleich® Horse Club sätter sig Sofia och Lisa på sina hästar och hoppar över många hinder. Åskådarna är förtjusta!

Roliga fakta

 • Sofia och Lisa har på sig sina vänskapsarmband även under tävlingen.

Funktioner:

 • Figurerna är fullt rörliga!
 • Figur, sadel och träns kan tas av!
 • Med modulära hinder!
 • Schleich®-figurerna är alla detaljtroget modellerade och inbjuder till pedagogisk lek.

Innehåll:

 • 1x podium
 • 1x hästbox
 • 2x flickor
 • 1x trakehnersto, 1x arabsto, 1x mus
 • 4x stake, 1x vattengrav
 • 2x träns med tyglar, 2x sadel
 • 2x flaggor, 1x buxbomkruka med buxbomsbåge, 2x halmbalar, 1x prispall
 • 1x hinder med hjärtan, 1x hinder i guld
 • 1x kamera på stativ
 • 1x badanka, 1x äpple, 1x blombukett, 1x ryktborste, 1x hovkrats
 • 2x hjälm, 2x prisrosetter, 2x armband

Detaljer:

 • Mått: 50 x 42 x 19 cm (BxDxH)
 • Rek ålder: från 5 år
Mer information
Modell42440
EAN4059433388823
VarumärkeSchleich
Turnering med flere hindre å overkomme Turnering med flere hindre å overkomme

Klar for konkurranse

Sofia og Lisa og deres hester er klar for å delta i turneringen

Lisa og Sofia har trent lenge med hestene sine før konkurransen Lisa og Sofia har trent lenge med hestene sine før konkurransen

Med høye hopp

Araberhoppa og Trakhener hoppa har trent lenge og er klar for alle hindre

Med vinnerpodium Med vinnerpodium

Kom på toppen av podiet

Klarer en av Horse Club-jentene få førsteplassen og få pokalen?

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.