Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Schleich Horse Club Stor hoppturnering 42338 - leksats med 2 hästar, figurer, hinder och mer

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life och Bayala

Det tyska märket Schleich har producerat figurer och figuruppsättningar av hög kvalitet i över 80 år. Schleich-häst, Schleich-gårdsdjur, Schleich-dinosaurie och Schleich Bayala är figurer i realistisk design av bästa kvalitet. Från Schleich hittar du bondgårdsdjur, hästar, dinosaurier, sagofigurer – figurer som passar lika bra som dekorationer på hyllan som till lek i barnrummet. De handmålade figurerna från Schleich hjälper till att främja kreativ lek och låter barn använda sin fantasi genom rollspel. Barnets utveckling stimuleras genom upplevelser under lek, och dessa detaljerade figurer, figuruppsättningar och tillbehör skapar ett stort antal plattformar för lek.

Upptäck Schleich Horse Club med fantastiska hästar, stallboxar, hästsläp, ridbanor och andra tillbehör. Schleich Horse Club är en fantastisk värld för alla som gillar hästar. På hästgården väntar nya äventyr. Här kan du mata och sköta om dina hästar innan du beger dig ut på en ridtur. Besök Schleich Horse Club och upplev spännande äventyr tillsammans med Hannah, Sofia, Lisa och Sarah. Från liten och söt till stor och elegant - här hittar du ett stort sortiment av hästminiatyrer. Vi har ponnys, stora hästar, svarta, vita, fläckiga och bruna. Samla på just dina favoriter!

Schleich Farm World låter dig upptäcka nya spännande äventyr på bondgården. Här hittar du inte bara produktionsdjur som grisar och kor utan även hästar, hundar och en rad andra bondgårdsdjur. Med stora bondgårdar, traktorer och spännande djur kan du hitta på egna äventyr, det är bara fantasin som sätter gränser. Upptäck nya och spännande saker på bondgården med bondgårdsdjur från Schleich.

Schleich Wild Life Här hittar du vårt sortiment av miniatyrfigurer som föreställer vilda djur, tillverkade av Schleich. Hitta på spännande äventyr tillsammans med djur från savannen, djungeln, skogen, luften och havet. Här finns det figurer som föreställer bland annat hyenor, myrslokar, älgar, rävar, ugglor och delfiner. Samla på dina favoritdjur och hitta på roliga historier med de vackra figurerna från Schleich. Schleich är ett känt varumärke som producerar detaljerade miniatyrfigurer av hög kvalitet.

Schleich Bayala tar dig med till en förtrollad värld full av älvor, alver, enhörningar och andra magiska varelser. Här kan du uppleva en fantastisk värld av vänskap, äventyr och magi. Ta del av Bayalas spännande undervattensvärld med de vackra Meamare-sjöjungfruarna, flyg med vackra pegaser eller utforska livet på land med enhörningarna, alverna och älvorna. Schleich Bayala bjuder på oändliga lekmöjligheter och förtrollande äventyr. Låt fantasin flöda fritt med de detaljerade och magiskt vackra figurerna från Schleich.

Dröm dig bort till en förhistorisk värld där dinosaurier av olika slag är de som bestämmer. Här hittar du både stora och små, köttätande såväl som växtätande, långsamma och snabba dinosaurier som levde för länge, länge sedan. Dinosaurierna från Schleich är otroligt detaljerade och bjuder på många spännande lekmöjligheter. Det är bara fantasin som sätter gränser. Samla på dina favoriter av de vackra miniatyrfigurerna från Schleich. Forestill deg en forhistorisk verden blant vulkaner og dinosaurer, der store, små, kjøttetende, planteetende, sterke, kvikke dinosaurer har kontrollen. Blant Schleich dinosauerer finner du de første gigantene fra forhistoriske tider - sinte, fascinerende og gigantiske. Finn den store og farlige vulkanen og skapningene som lever der. Klarer du å fange mindre, eller kanskje større, skapninger med fellene du setter ut? Schleich dinosaurer og vulkaner er detaljert utformet, og byr på fantastisk rollelek der kun fantasien setter begrensninger! Hissige, støyende og gigantiske - dinosaurene overtar jorden!

Vårt lågpris: 842:-
I lager
SKU
06226-85
   

Stort hopptävling lekset från Schleich Horse Club med hästar, figurer och massor av tillbehör.

Ridcentret är redo för den stora hopptävlingen. Ryttarna har tränat i månader. Vem kommer att slutföra sin runda snabbast för att stå på segerpallen? En vacker blomsterkrans väntar på den vinnande hästen, och den vinnande ryttaren kan ta hem en prestigefylld trofé. Den stora dagen är här!

Den stora hopptävlingen från Schleich ger en varierad och rymlig lekplats för hästen. Hindren och staketsektionerna kan sättas upp efter önskemål, för timmars lek och oändliga historier. Ta dig över stenmuren och flyg över vattenhindret - vill du vinna segerkransen idag? Hästarna kan till och med stå rakt upp och ner med ryttarna i stigbyglarna! Leksetet innehåller två Trakehnerhingstar, två ryttare, ett segerpodium, ridhinder, loopar, troféer och mycket mer tillbehör.

Roliga fakta

 • Trakehner hästen är en atletisk hoppare och en populär favorit bland ryttare och hästälskare. Vilken är din favorit hästras?

Funktioner:

 • Ställbara hinder
 • Staketsystem som kan kopplas ihop på flera sätt
 • Avtagbar dekoration på segerpallen
 • Använd staketen för att göra paddock

Innehåller:

 • Podium med tak
 • Port, 21 staket
 • 2 Trakehner hingstar
 • 2 ryttare, 2 sadlar, 2 bissel
 • Olika hinder, flaggor
 • Trofé, medaljer, segerslingor
 • Och mer!

Detaljer:

 • Mått: ca. 111 x 62 x 23 cm (BxDxH)
 • Ålder: från 5 år
Mer information
Modell42338
EAN4059433232508
VarumärkeSchleich
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.