Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Schleich Horse Club Stor hästshow leksats - med pick-up, hästvagn, hästar med mera

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life och Bayala

Det tyska märket Schleich har producerat figurer och figuruppsättningar av hög kvalitet i över 80 år. Schleich-häst, Schleich-gårdsdjur, Schleich-dinosaurie och Schleich Bayala är figurer i realistisk design av bästa kvalitet. Från Schleich hittar du bondgårdsdjur, hästar, dinosaurier, sagofigurer – figurer som passar lika bra som dekorationer på hyllan som till lek i barnrummet. De handmålade figurerna från Schleich hjälper till att främja kreativ lek och låter barn använda sin fantasi genom rollspel. Barnets utveckling stimuleras genom upplevelser under lek, och dessa detaljerade figurer, figuruppsättningar och tillbehör skapar ett stort antal plattformar för lek.

Schleich Horse Club presenterar barnen för livet på hästgården. Här träffar de många olika hästraser, tjejer och killar som älskar hästar, och som rider, sköter och matar hästarna. Utöka det roliga rollspelet med olika hästar, stall, hus, tävlingar och tillbehör.

Schleich Farm World tar med barnen till gården och låter dem ta del av bondens liv tillsammans med alla djur som finns på en gård, de olika byggnaderna som djuren bor i, tillbehör och fordon som bonden behöver för att ta hand om sina djur.

Schleich Wild Life låter barn lära känna vilda djur som finns på savannen, i regnskogen, i Arktis, i skogen eller i öknen. Wild life från Schleich har ett stort utbud av farliga djur, utrotningshotade djur, försiktiga djur, små och stora djur, och ger barn en förståelse för mångfalden i djurvärlden och hur de lever tillsammans.

Schleich Bayala är en magisk värld bland tomtar, enhörningar, sjöjungfrur, sjöhästar och drakar. Här introduceras barnen till en värld av vänskap, magi och äventyr, där de kan skapa sina egna berättelser i ljusa, vackra Bayala.

Schleich Dinosaurs tar dig tillbaka till en förhistorisk värld där stora, små, kvicka, starka och flygande dinosaurier härskar. Här träffar barnen bland annat Tyrannosaurus Rex, rovfåglar, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, där de lever sida vid sida med aktiva vulkaner och forskare som försöker hitta svar.

Vårt lågpris: 1 181:-
I lager
SKU
09206-59
   

Den stora ridturneringen pågår. När alla hästar är lastade i den rymliga hästvagnen och all turneringsutrustning är packad kan du börja! Alla ser fram emot det stora evenemanget. Leksatsen kommer med flera hinder och staket för inlevelserik lek. När alla anländer till evenemanget värms hästar och ryttare upp i väntan på att tävlingen ska börja.

Hästshowen är en stor utmaning för alla deltagare. God koncentration krävs för att klara den tjocka stenmuren, eller den breda vallgraven som också är svår - många hästar har undvikit detta på grund av det glittrande vattnet. Med hinder gjorda av stolpar och plankor är det höjden på hindret som skrämmer ryttarna. Nu måste de hålla sig lugna, inte riva och naturligtvis rida snabbare än sina motståndare. Hinderbanan kan ställas in på flera sätt med hinder, flaggor och träd.

Funktioner

 • Du kan variera höjden på hinder
 • Staket kan fästas i olika system
 • Podium-dekoration kan tas bort
 • Släpet har plats för sadel och grimma, och taket är avtagbart

Roliga fakta

 • Ett hinder måste alltid mötas med den röda flaggan till höger och den vita flaggan till vänster.

Innehåll:

 • 1 Pick-up bil
 • 1 Hästvagn
 • 2 hästar
 • 3 figurer
 • 5 Hinder
 • 21 Staketdelar
 • Och mycket mera

Detaljer:

 • Ålder: från 5 år
Mer information
Modell72105
EAN4055744011382
VarumärkeSchleich
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.