Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Herrerasaurus

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 197:-
I lager
SKU
18102
   

Herrerasaurus var ett av de första förhistoriska ödledjuren som dominerade jorden för 220 miljoner år sedan. Det var en farlig jägare som tog sig fram på två ben och hade vassa sågtänder.

Herrerasaurus var ganska små i jämförelse med giganotosaurus och spinosaurus, som levde mycket senare. Den var bara mellan tre och fyra meter lång. I stället var benen mycket starka och den kunde springa ungefär lika snabbt som en 100-metersprinter. För att vara dinosaurie hade Herrerasaurus en ganska ovanlig underkäke som den kunde flytta fram och tillbaka med hjälp av en flexibel led. Detta gjorde att den kunde hålla fast sitt byte lättare. Den namngavs efter den argentinske getherden Victorino Herrera, som fann dess skelett år 1959.

Roliga fakta

  • Herrerasaurus kunde dra in klorna på frambenen som en fågel.

Funktioner:

  • Med rörliga underkäkar!
  • Med broschyr!

Vetenskapliga fakta     

  • Vetenskapligt namn: Herrerasaurus   
  • Status för bevarande: utdöd

Detaljer:

  • Förp.mått: 23,2 x 7,5 x 12,5 cm (B x D x H)
Mer information
Modell14576
EAN0114055744007191
VarumärkeSchleich
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.