Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Herrerasaurus

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life och Bayala

Det tyska märket Schleich har producerat figurer och figuruppsättningar av hög kvalitet i över 80 år. Schleich-häst, Schleich-gårdsdjur, Schleich-dinosaurie och Schleich Bayala är figurer i realistisk design av bästa kvalitet. Från Schleich hittar du bondgårdsdjur, hästar, dinosaurier, sagofigurer – figurer som passar lika bra som dekorationer på hyllan som till lek i barnrummet. De handmålade figurerna från Schleich hjälper till att främja kreativ lek och låter barn använda sin fantasi genom rollspel. Barnets utveckling stimuleras genom upplevelser under lek, och dessa detaljerade figurer, figuruppsättningar och tillbehör skapar ett stort antal plattformar för lek.

Schleich Horse Club presenterar barnen för livet på hästgården. Här träffar de många olika hästraser, tjejer och killar som älskar hästar, och som rider, sköter och matar hästarna. Utöka det roliga rollspelet med olika hästar, stall, hus, tävlingar och tillbehör.

Schleich Farm World tar med barnen till gården och låter dem ta del av bondens liv tillsammans med alla djur som finns på en gård, de olika byggnaderna som djuren bor i, tillbehör och fordon som bonden behöver för att ta hand om sina djur.

Schleich Wild Life låter barn lära känna vilda djur som finns på savannen, i regnskogen, i Arktis, i skogen eller i öknen. Wild life från Schleich har ett stort utbud av farliga djur, utrotningshotade djur, försiktiga djur, små och stora djur, och ger barn en förståelse för mångfalden i djurvärlden och hur de lever tillsammans.

Schleich Bayala är en magisk värld bland tomtar, enhörningar, sjöjungfrur, sjöhästar och drakar. Här introduceras barnen till en värld av vänskap, magi och äventyr, där de kan skapa sina egna berättelser i ljusa, vackra Bayala.

Schleich Dinosaurs tar dig tillbaka till en förhistorisk värld där stora, små, kvicka, starka och flygande dinosaurier härskar. Här träffar barnen bland annat Tyrannosaurus Rex, rovfåglar, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, där de lever sida vid sida med aktiva vulkaner och forskare som försöker hitta svar.

Vårt lågpris: 197:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
18102
   

Herrerasaurus var ett av de första förhistoriska ödledjuren som dominerade jorden för 220 miljoner år sedan. Det var en farlig jägare som tog sig fram på två ben och hade vassa sågtänder.

Herrerasaurus var ganska små i jämförelse med giganotosaurus och spinosaurus, som levde mycket senare. Den var bara mellan tre och fyra meter lång. I stället var benen mycket starka och den kunde springa ungefär lika snabbt som en 100-metersprinter. För att vara dinosaurie hade Herrerasaurus en ganska ovanlig underkäke som den kunde flytta fram och tillbaka med hjälp av en flexibel led. Detta gjorde att den kunde hålla fast sitt byte lättare. Den namngavs efter den argentinske getherden Victorino Herrera, som fann dess skelett år 1959.

Roliga fakta

  • Herrerasaurus kunde dra in klorna på frambenen som en fågel.

Funktioner:

  • Med rörliga underkäkar!
  • Med broschyr!

Vetenskapliga fakta     

  • Vetenskapligt namn: Herrerasaurus   
  • Status för bevarande: utdöd

Detaljer:

  • Förp.mått: 23,2 x 7,5 x 12,5 cm (B x D x H)
Mer information
Modell14576
EAN0114055744007191
VarumärkeSchleich
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.