Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Gepardunge - 5 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 60:-
I lager
SKU
17862
   

Gepardungar väger bara 300 gram när de föds. Deras päls har redan från födseln de typiska svarta fläckarna, och i ansiktet de karakteristiska ränderna från ögonen.

Gepardungar är väldigt hjälplösa och öppnar sina ögon först efter två veckor. När deras mor är på jakt är de är helt försvarslösa mot hungriga lejon och hyenor. Det enda skydd de har är bästa möjliga kamouflage. En lång, silverfärgad man hjälper dem här. Den står upp som en mohikanfrisyr och ser ut som långa grässtrån på avstånd. Gepardungar lär sig att jaga själva när de är cirka sex månader gamla. Efter ett eller två år är de små utom fara och kan klara sig själva.

Roliga fakta

  • Under sina första månader har gepardungarna en lång, fluffig man på huvudet och halsen.

Detaljer:

  • Mått: 3,6 x 4,8 x 2,5 cm.
  • Rek.ålder: från 4 år.
Mer information
Modell14747
EAN4005086147478
VarumärkeSchleich
Ålder3-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.