Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Dalmatiner valp - 3.3 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 60:-
I lager
SKU
18107
   

När en dalmatinervalp föds går det inte att avgöra om den kommer att få svarta eller bruna fläckar. De visar sig först efter cirka två veckor. Det tar ett år för dem att utvecklas helt.

Dalmatiner, som ursprungligen kommer från Kroatien, är stora, slanka och eleganta hundar. Deras många prickar är precis lika unika som människans fingeravtryck. Dalmatiner är främst keliga sällskapsdjur men de kan också vara uppmärksamma vakthundar eller outtröttliga räddningshundar. De kommer väl överens med andra djur, särskilt hästar. Det är därför dalmatiner brukade följa med på brandkårsutryckningar i England förr i tiden, och dalmatinen är fortfarande New York brandkårs officiella maskot. Därför kallas de ofta ”brandstationshundar”.

Roliga fakta

  • Dalmatinervalpar föds med vit päls. Fläckarna får de först senare.

Detaljer:

  • Mått: 3,2 x 3,3 x 2,9 cm (B x D x H)
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell16839
EAN4055744007347
VarumärkeSchleich
Ålder4-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.