Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Border-Collie - 6.2 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 72:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
18108
   

Bordercollier är passionerade fårhundar. De fullkomligt älskar att skydda fåren. De är lydiga, viga, intelligenta och outtröttliga – samt extremt eleganta och ståtliga.

Border collies är riktigt energiska hundar som älskar alla slags mentala och fysiska utmaningar. De fullföljer ofta sina uppgifter innan deras ägare kan hitta på nya. De kan till och med lära sig veva ned bilrutor, hoppa hopprep eller balansera ett glas vatten på näsan. Det är inte konstigt att de ofta vinner priser vid agility- och sökningstävlingar. Dessutom kan border collies förstå upp till 1 000 ord – det är många fler än vad ett tvåårigt barn kan förstå.

Roliga fakta

  • Border collies betraktas som de mest intelligenta av alla hundar – även framför schäfrar och pudlar.

Detaljer:

  • Mått:. 4,1 x 6,2 x 1,8 cm.
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell16840
EAN4055744007354
VarumärkeSchleich
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.