Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Arabhäst föl - 8 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 72:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
17974
   

Arabhästen med sin svarta, grå, rödbruna eller kastanjebruna färg är en särskilt vacker syn.

Arabhästar föddes upp av beduinerna och levde tillsammans med dem i öknen – ibland sov de till och med i samma tält! Idag känns dessa ädla hästar igen på sin svansföring och huvudform. Nästan alla hästraser har arabhästar någonstans i stamtavlan då de användes i avelsyfte för att föra vidare egenskaper som snabbhet, uthållighet och en stark benstomme till andra raser. Arabhästen är känd för att vara lättlärd och samarbetsvillig men också livlig och temperamentsfull. Rasen kallas också "den mångsidiga araben" och klarar sig ofta bra i uthållighetstävlingar och det är en populär ras världen över.

Roliga fakta

  • I tävlingar kan arabhästen avverka nästan 160 kilometer på en dag.

Detaljer:

  • Mått:. 8 x 8 x 4 cm
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell13762
EAN4005086137622
VarumärkeSchleich
Ålder3-10

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.