Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Samsonite Unicorn Lilly resväska med hjul

Samsonite resväskor med hjul för barn

Samsonite har levererat resväskor och reseprodukter i över 100 år, och nu kan barn också resa med säkra, goda resväskor som följer samma kvalitetsnivå som för vuxna. Det är kul att åka på en resa, och vad kan vara roligare än att kunna packa och ta med sin egna resväska. Resväskorna från Samsonite kommer som traditionella resväskväskor med 2 och 4 hjul, eller som en ryttare som barnet kan sitta på, skjuta över eller dras runt flygplatsen när du är trött i benen. Res i stil med Samsonite för barn.

Vårt lågpris: 876:-
Tillfälligt slut
SKU
05184-83

Den här söta rullväskan från Samsonite är perfekt att med på resan. Resväskan föreställer en lila enhörning och heter Unicorn Lilly. Den är tillverkad av tålig polyester och har ett rymligt huvudfack som du kan packa kläder i samt ett ytterfack med plats för mindre leksaker, snacks eller annat. Resväskan har en adresslapp på insidan och får tas med ombord på flera olika flygbolag.

  • Mått: 45 x 36 x 17,5 cm
  • Volym: 24 l
  • Vikt: 1,7 kg
  • Material: 100% polyester 
Mer information
Modell93427-6558
EAN5414847820373
VarumärkeSamsonite
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.