Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Samsonite Dream Rider resväska - Zebra Zeno

Samsonite resväskor med hjul för barn

Samsonite har levererat resväskor och reseprodukter i över 100 år, och nu kan barn också resa med säkra, goda resväskor som följer samma kvalitetsnivå som för vuxna. Det är kul att åka på en resa, och vad kan vara roligare än att kunna packa och ta med sin egna resväska. Resväskorna från Samsonite kommer som traditionella resväskväskor med 2 och 4 hjul, eller som en ryttare som barnet kan sitta på, skjuta över eller dras runt flygplatsen när du är trött i benen. Res i stil med Samsonite för barn.

Vårt lågpris: 597:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05184-84
   

Samsonite Dream Rider Zebra Zeno är en resväska med stora gummihjul. Att resa med barn blir en dröm med Dream Rider och Dream Rider Disney! Väskan är perfekt för resor, inte bara är den rymlig (25,0L) men den fungerar också som en leksak då barnet kan sitta och sparka sig framåt på den. Nu blir väntan på flygplanet, tåget eller bussen mycket roligare!

  • Vikt: 1,8 kg
  • Storlek: 50 x 39 x 21 cm
  • Tillverkad i tålig polypropylen
Mer information
Modell109640-7258
EAN5414847885648
VarumärkeSamsonite
Ålder2-7
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.