Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder rundbalssläp med 8 st balar - 02220

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 235:-
I lager
SKU
1380
   

Rundbalssläp med 8 st ensilagebalar. Detta är ett populärt tillbehör till traktorerna från Bruder. Med detta släp är det lekande lätt för bönderna att frakta höbalarna dit de skall. Det är enkelt att fästa släpet på traktorn och när det är gjort så är det bara att börja jobba.

Innehåller:

  • Rundbalssläp
  • 8 höbalar

Detaljer:

  • Skala: 1:16
  • Längd: 45 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

Tuffa leksaker i solid plast från den tyska kvalitetsleverantören Bruder. Fordonen och tillbehören har unika detaljer och verklighetstrogna design.

Mer information
Modell02220
EAN4001702022204
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.