Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Rolly Toys rollyMulti Trailer: Grön släpvagn till tramptraktor med tippfunktion

RollyToys traktorer och fordon

RollyToys är ett tyskt varumärke som levererar traktorer, anläggsmaskiner, tillbehör och andra fordon av hög kvalitet med original design. Traktorerna och de andra fordonen från Rolly Toys är replikor och miniatyrer av de verkliga fordonen som barnen känner igen från bondgårdar och byggarbetsplatser. RollyToys tar uteleken till nästa nivå med härliga detaljer och funktioner precis som hos originalen. Fordonen från RollyToys hjälper till att främja barnens utveckling av grovmotoriken och uppmuntrar till aktiv utomhuslek.

Vårt lågpris: 1 412:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
10164
   

Om du behöver en allsidig släpvagn för ditt Rolly Toys-fordon, är denna gröna rollyMulti Trailer släpvagn med tippfunktion perfekt för dig!

Denna gröna och röda släpvagn har väggar som kan öppnas på olika sätt, eller tas bort helt. Detta gör det enkelt att både lasta och lossa släpet, och det smarta släpet kan även tippas både bakåt och i sidled för att tömmas. Tippvagnen kan därför användas för en mängd jobb, och erbjuder lösningar som andra släpvagnar inte har möjlighet till. Fäst släpet på din tramptraktor och kör iväg! Släpvagnen är både stor och rejäl, och är i solid plastkvalitet Rolly Toys är känd för. Detta är utrustning för din pedaltraktor som bidrar till timmar av lek och nöje. Användningsområdena är många och det är bara fantasin som sätter gränser.

  • Stor och solid
  • Tippfunktion
  • Avtagbara väggar med flera öppningsmöjligheter
  • Avtagbar dragkrok

Innehåller:

  • RollyMulti Trailer grön släpvagn

Detaljer:

  • Mått: 113 x 45,5 x 48 cm
  • Vikt: 10 kg
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS: Traktor ingår ej. Använd inte i trafiken och bör användas under övervakning av en vuxen.

Mer information
Modell125005
EAN4006485125005
VarumärkeRollyToys
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.