Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Rolly Toys rollyMinitrac Massey Ferguson sparkbil med tuta

RollyToys traktorer och fordon

RollyToys är ett tyskt varumärke som levererar traktorer, anläggsmaskiner, tillbehör och andra fordon av hög kvalitet med original design. Traktorerna och de andra fordonen från Rolly Toys är replikor och miniatyrer av de verkliga fordonen som barnen känner igen från bondgårdar och byggarbetsplatser. RollyToys tar uteleken till nästa nivå med härliga detaljer och funktioner precis som hos originalen. Fordonen från RollyToys hjälper till att främja barnens utveckling av grovmotoriken och uppmuntrar till aktiv utomhuslek.

Vårt lågpris: 564:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
10192-13
   

Rolly Toys rollyMinitrac Massey Ferguson ride-on traktor med motorhuv som kan öppnas är en rolig gåbil som passar perfekt för de yngsta som håller på att lära sig att gå. Öppna motorhuven och packa med favoritleksakerna som är redo för fartfyllda äventyr!

Innehåll:

  • Rolly Toys rollyMinitrac Massey Ferguson ride-on sparkbil med tuta

Detaljer:

  • Vikt: ca 4,2 kg.
  • Mått: 61 x 41 x 30 cm.
  • Rek.ålder: från 18 mån.
Mer information
Modell132331
EAN4006485132331
VarumärkeRollyToys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.