Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Rolly Toys rollyMinitrac sparkbil dumper med tuta och flak

RollyToys traktorer och fordon

RollyToys är ett tyskt varumärke som levererar traktorer, anläggsmaskiner, tillbehör och andra fordon av hög kvalitet med original design. Traktorerna och de andra fordonen från Rolly Toys är replikor och miniatyrer av de verkliga fordonen som barnen känner igen från bondgårdar och byggarbetsplatser. RollyToys tar uteleken till nästa nivå med härliga detaljer och funktioner precis som hos originalen. Fordonen från RollyToys hjälper till att främja barnens utveckling av grovmotoriken och uppmuntrar till aktiv utomhuslek.

Vårt lågpris: 624:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
10192-14
   

Rolly Toys rollyMinitrac dumper ride-on är en färgglad sparkbil med tuta och flak. Lasta flaket med olika föremål och susa iväg till slutdestinationen där du kan lasta av genom att tippa flaket. Sparkbilen kommer med tysta hjul och lämpar sig både för användning inomhus och utomhus.

Innehåll:

  • Rolly Toys rollyMinitrac dumper ride-on -sparkbil med tuta

Detaljer:

  • Vikt: ca 4,6 kg
  • Mått: 63 x 41 x 30 cm
  • Rek.ålder: från 18 månader
Mer information
Modell132140
EAN4006485132140
VarumärkeRollyToys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.