Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Rolly Toys rollyHay: Hövagn med tippfunktion - grön och gul släpvagn till tramptraktor

RollyToys traktorer och fordon

RollyToys är ett tyskt varumärke som levererar traktorer, anläggsmaskiner, tillbehör och andra fordon av hög kvalitet med original design. Traktorerna och de andra fordonen från Rolly Toys är replikor och miniatyrer av de verkliga fordonen som barnen känner igen från bondgårdar och byggarbetsplatser. RollyToys tar uteleken till nästa nivå med härliga detaljer och funktioner precis som hos originalen. Fordonen från RollyToys hjälper till att främja barnens utveckling av grovmotoriken och uppmuntrar till aktiv utomhuslek.

Vårt lågpris: 932:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
08192-53
   

När höloften ska fyllas är det fint att ha en hövagn för allt hö! Med rollyHay högvagn från Rolly Toys har du det perfekta tillbehöret för din Rolly Toys traktor.

Transportera mat till djuren med hjälp av denna vagn, som också kan tippas för att göra det enkelt att ta av lasten när du anländer. Släpvagnen kan enkelt fästas på din Rolly Toys pedaltraktor, och med en tippningsfunktion och en lucka som kan öppnas och stängas blir leksaken både mer autentisk och rolig. Vagnen för hö är gul och grön och tillverkad av den massiva plasten som Rolly Toys är så känd för. Perfekt för småbönder!

  • Rejäl släpvagn
  • Automatisk låsning
  • Lutningsfunktion och baklucka

Innehåller:

  • RollyHay hövagn

Detaljer:

  • Mått: 83 x 67 x 40 cm
  • Vikt: ca 6 kg
  • Rek ålder: från 3 år

Obs: Använd inte i trafik och bör användas under uppsyn av en vuxen.

Mer information
Modell122981
EAN4006485122981
VarumärkeRollyToys
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.