Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Roblox Mix and Match set - Dominus Dudes

Roblox actionfigurer och lekset

Roblox är ett MMO-spel för barn från 8 år och uppåt. Väck den fantasifulla Roblox-världen till liv med helt nya actionfigurer och lekset inspirerade av barnens favoritkaraktärer och upplevelser från spelet.

Vårt lågpris: 233:-
I lager
SKU
02205-64
   

En episk strid om den gyllene Dominus Aureus är på väg att börja! Vilken av dessa modiga Robloxianer kommer att bli den slutgiltiga mästaren och härskaren av alla Dominus-hattar? Du bestämmer. Blanda och matcha favorittillbehör, redskap och kläder från denna uppsättning och hela Roblox-kollektionen för att skapa de ultimata Dominus-krigarna!

Iscensätt ditt favoritäventyr från det virtuella spelet i verkligheten med hjälp av det häftiga figurpaketet. Välj mellan olika tillbehör för att bygga din egen Roblox-karaktär. Utrusta dina karaktärer med vapen så är ni redo för nya äventyr!

Använd dig av den exklusiva koden och få ett spännande föremål i den spännande virtuella världen i spelet Roblox. Roblox imaginära plattform är nästa generationen av underhållning. Plattformen tillåter barn i alla åldrar att föreställa sig, skapa och leka tillsammans i uppslukande, användargenererade 3D-världar.

Innehåll:

  • Roblox Mix and Match set – Star Commandos med 4 figurer
  • 8 x tillbehör
  • 1x kod som kan användas i det virtuella spelet Roblox
  • Samlarguide

Detaljer:

  • Förp.mått: L23 x B6 x H25 cm
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
ModellROB0306
EAN191726015123
VarumärkeRoblox
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.