Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

Ravensburger XXL Pussel 300 bitar - hästar vid floden

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 128:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04206-115
   

Detta pussel föreställer ett färgglatt motiv av hästar som samlats vid en flod och i bakgrunden ser man ett vackert vattenfall. Pusslet i XXL-format från Ravensburger passar barn från 9 år och uppåt. Njut av Ravensburger-kvalitet med denna familjevänliga aktivitet!

Ravensburgers pussel har älskats av barn och vuxna i mer än 100 år. Att lägga pussel är ett roligt sätt att lära igenkänning, logiskt tänkande, tålamod och öga-hand-koordination på, samtidigt som rätt pussel och svårighetsgrad kan stärka självbilden och korttidsminnet. Pussla är roligt och är en aktivitet som kan göras på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåller:

  • Ravensburger XXL Pussel 300 bitar - hästar vid floden

Detaljer:

  • Antal bitar: 300
  • Mått färdig: 49 x 36 cm
  • Ålder: från 9 år

Mer information
Modell129041
EAN4005556129041
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.