Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger XXL Pussel 200 bitar - lejonunge på en sten

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 116:-
I lager
SKU
12206-74
   

Detta Ravensburger pussel i XXL-format föreställer en liten lejonunge som vilar på en sten. Pusslet består av 200 stora bitar och passar perfekt för barn från 8 år.

Pusslen från Ravensburger har älskats av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är en rolig hjärngympa och man kan pussla både på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåller:

  • Ravensburger XXL Pussel 200 bitar - lejonunge på en sten

Detaljer:

  • Antal bitar: 200
  • Mått färdigt: ca. 49 x 36 cm
  • Ålder: från 8 år
Mer information
Modell129461
EAN4005556129461
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.