Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger XXL Pussel 100 bitar - Drakens skattkammare

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 116:-
I lager
SKU
12206-79
   

Detta pussel i XXL-format består av 100 pusselbitar och passar för barn från 6 år. Motivet föreställer en drake som vaktar sin stora gyllene skatt, här ser man guldmynt och färgglada ädelstenar. Njut av Ravensburger-kvalitet med denna familjevänliga aktivitet!

Ravensburgers pussel har älskats av barn och vuxna i mer än 100 år. Att lägga pussel är ett roligt sätt att lära igenkänning, logiskt tänkande, tålamod och öga-hand-koordination på, samtidigt som rätt pussel och svårighetsgrad kan stärka självbilden och korttidsminnet. Pussla är roligt och är en aktivitet som kan göras på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåller:

  • Ravensburger XXL Pussel 100 bitar - Drakens skattkammare

Detaljer:

  • Antal bitar: 100
  • Mått färdigt: 49 x 36 cm
  • Ålder: från 6 år
Mer information
Modell129409
EAN4005556129409
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.