Ravensburger Star Wars XXL pussel 300 bitar - The Mandalorian Crossfire

Star Wars-leksaker, figurer, utklädning och tillbehör - ta leksaken ut i rymden

Ta striden ut i rymden, oavsett om du vill slåss på det goda eller ondas sida. Här hittar du Star Wars-effekterna du behöver bland vårt stora utbud. Star Wars rymdskepp och starfighters, fordon, figuruppsättningar, Darth Vader-figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars-dräkt och utklädning samt masker och jeditillbehör som ljussvärd. Återskapa spänningen genom Kylo Ren, Inquisitor eller StormTrooper och rädda universum tillsammans med Luke Skywalker, Chewbacca och C-3PO.

Här har du valet att skapa ditt eget Star Wars-universum i barnrummet, med byggset och dioramavisningsset, pussel, leksaker och tillbehör från de välkända långfilmerna om en galax långt, långt borta och den populära tv-serien om Obi-Wan Kenobi, The The Mandalorian och Bobba Fett!

Vårt lågpris: 128:-
I lager
SKU
05226-20
   

Detta pussel i XXL-format föreställer ett collage med karaktärer och scener från The Mandalorian och passar perfekt för Star Wars fans i alla åldrar. Njut av Ravensburger-kvalitet med denna familjevänliga aktivitet! 

Ravensburgers pussel har älskats av barn och vuxna i mer än 100 år. Att lägga pussel är ett roligt sätt att lära  igenkänning, logiskt tänkande, tålamod och öga-hand-koordination på, samtidigt som rätt pussel och svårighetsgrad kan stärka självbilden och korttidsminnet. Pussla är roligt och är en aktivitet som kan göras på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåller:

  • Ravensburger XXL pussel 300 bitar - Crossfire

Detaljer:

  • Antal bitar: 300
  • Ålder: från 9 år
Mer information
Modell132799
EAN4005556132799
VarumärkeStar Wars
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.