Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger pussel 500 bitar - The fisherman

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 121:-
I lager
SKU
04206-117
   

Detta pussel föreställer fiskare som gör sig redo för en ny dag på jobbet. Motivet är en del av serien "Happy Days at work" och är nummer 19. Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåll:

  • 1 Ravensburger pussel

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 10 år
  • Antal bitar: 500
  • Mått färdig: 49 x 36 cm
  • Mått ask: 34 x 23 x 4 cm

Mer information
Modell164141
EAN4005556164141
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.